Over ons

Partij voor de Inwoners

Met een nieuwe –100% lokale partij– nemen we deel aan de Gemeenteraadsverkiezingen. Ons doel: zorgen dat de kwaliteit van politiek en bestuur een flink stuk omhoog gaat. Hoe? Om te beginnen door openheid in de besluitvorming. Zodat we allemaal kunnen zien of het gemeentebestuur doet, waarvoor het is aangenomen. Namelijk, het belang van de eigen burgers op de eerste plaats zetten. Nu is de gemeente Noordwijk te vaak het speelveld van een kleine groep mensen met eigen verborgen agenda’s. Maar aan dat gedoe kunnen we zelf een einde maken. Door meer openheid in de politiek en een gegarandeerde regelmatige inbreng vanuit de inwoners. 

Download hier de Krant voor de Inwoners

Verkiezingsprogramma 2022 - 2026

3 vragen aan Erica Renkema

Erica Renkema, lijstduwer bij de Partij voor de Inwoners in de gemeente Noordwijk bespreekt de praktische vrijheid van meningsuiting, de woke-cultuur en het nut van referendums.

Deel deze video:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Video afspelen

Vragen of suggesties?

Ons partijprogramma staat open voor ontwikkeling. Zo hoort dat bij een partij die niet alleen voor maar ook door de inwoners wil zijn. Heb jij ook frisse ideeën voor een beter gemeentebestuur? Deel ze dan met ons in een gesprek met onze lijsttrekker. Samen weten we hoe we het gemeentebestuur werkelijk weer dienstbaar kunnen maken aan de gemeenschap.

Steun de partij met de officiële raamposter!

Zet inwoners weer op 1