Contact

Heb je een vraag over een van onze standpunten? Een idee? Mail dan naar secretariaat@partijvoordeinwoners.nl.

Vanaf half januari gaan we nieuwsbrieven versturen. Abonneren is makkelijk. Klik op deze link om naar het inschrijfformulier te gaan: Aanmelden Nieuwsbrief. Het is altijd mogelijk om weer af te melden.

Post kan naar het onderstaande adres. Het meeste werk wordt nu nog thuis bij de mensen zelf gedaan. Het snelste gaat het, wanneer je een mail stuurt: secretariaat@partijvoordeinwoners.nl.

Adres Partij voor de Inwoners
Stevenstraat 36
2203 BT Noordwijk

Download het Uittreksel KvK, Giftenreglement en/of de Oprichtingsakte van Partij voor de Inwoners via onderstaande links. Vraag of opmerking? Stuur een bericht naar: secretariaat@partijvoordeinwoners.nl.

De Partij voor de Inwoners wordt met raad en daad gesteund door Noordwijker Paul Brandjes, een projectontwikkelaar met belangen in de regio. De partij heeft de steun van Paul Brandjes geaccepteerd onder twee voorwaarden. Ten eerste, dat hij als lid in het bestuur van de partij gaat zitten. Want een partij die voor openheid is, moet ook duidelijk zijn. Niets achter de schermen. De andere voorwaarde is, dat een onderneming van de heer Brandjes geen enkel bouwproject aanvraagt of uitvoert in Noordwijk, zolang de Partij voor de Inwoners in de Gemeenteraad zit. Zo wordt belangenverstrengeling uitgesloten.

Welke vraag je ook hebt, stuur je e-mail naar: